Informace k obeslání členů ohledně voleb do výboru

06. 04. 2022

V pátek 1. dubna 2022 byl všem členům ČPFS ČLS JEP rozeslán e-mail s informací o zahájení voleb do výboru a revizní komise ČPFS spolu s přihlašovacími údaji a odkazy na volební formuláře.

E-mail měl přijít z této adresy:

Od: "gReception" <noreply@greception.com>

Datum: 1.4.2022 10:34
Předmět: POZVÁNKA K HLASOVÁNÍ: Volby do výboru ČPFS ČLS JEP

Máme ale řadu upozornění, že tento e-mail všem členům nedorazil.

Volby organizuje ČLS JEP, konkrétně paní Dana Hanušová, která po opakované intervenci předsedy volební komise prim. Kašáka doporučuje toto:

Je třeba si zkontrolovat veškeré spamy a nevyžádanou poštu a pokud nebude tento e-mail nalezen, následně ji kontaktovat na hanusova@cls.cz. Paní Hanušová zkontroluje, jestli odkaz opravdu šel na zadaný email a odešle jeho kopii žadateli ještě jednou. V případě, že emailová adresa bude jiná, než ta, kterou máme v databázi uvedenou, provede se kontrola starého emailu v systému hlasování, zda z něj opravdu nebylo voleno a následně bude administrátorem smazán, nahrazen novým, na který bude odkaz k volebnímu formuláři zaslán.

Prosíme tedy ty, kteří nenajdou odkazy v nevyžádané poště, ať paní Hanušové individuálně napíší, aby mohla adresy zkontrolovat a následně postupovat dle napsaného výše.

 

 

 

 

     Dýchám, tedy jsem - facebook ČPFS ČLS JEP 

Přejít na: