Projekt Odborné setkání mladých lékařů na téma trombóza a hemostáza

10. 04. 2024

Obdrželi jsme dopis od představitelů České společnosti pro trombózu a hemostázu ČLS JEP pro ČPFS ČLS JEP: 

 

Obracím se na vás za Českou společnost pro trombózu a hemostázu ČLS JEP s pozvánkou do projektu „Odborné setkání mladých lékařů zaměřeného na trombózu a hemostázu“. 
 
Před nedávnem jsme v rámci ČSTH ČLS JEP nastartovali projekt THunder35 (čtěte Thrombosis Haemostasis under 35). Jde o platformu pro odborná setkávání, diskuzi, edukaci a podporu mladých lékařů, laboratorních pracovníků a pracovníků teoretických oborů napříč medicínou se zaměřením na trombózu a hemostázu. Tzn. problematiku chtě nechtě řešenou v každodenní klinické praxi úplně všude. Nedávno v Ostravě proběhlo velmi úspěšné a entuziastické startovací setkání. 
 
Na podzim, 24. října 2024, proběhne v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové 11. národní kongres ČSTH ČLS JEP a v rámci programu bychom rádi zorganizovali přednáškové a diskuzní setkání sekcí mladých internistů, kardiologů, intenzivistů a anesteziologů, chirurgů, gynekologů a porodníků, gastroenterologů, onkologů, pediatrů, pneumologů, otorhinolaryngologů, dermatologů et cetera. Probíraná témata i formát mohou být jakékoli se společným jmenovatelem krvácení a/nebo trombóza. Cíl je interdisciplinární diskuze rozšiřující obzory.
 
Vážení kolegové, těšíme se na vaše odpovědi, podněty, komentáře
 
s úctou 
 
MUDr. Jaromír Gumulec, MUDr. Ivo Demel
Předseda společnosti                             Předseda rady THunder35
Česká společnost pro trombózu a hemostázu České lékařské společnostJ.E.Purkyně      
E-mail: ivo.demel@fno.cz
Mobil: +420 734 648 047
E-mail: jaromir.gumulec@fno.cz
Přejít na: